buttons
laatste nieuws
Naar de schatten! Over ons     Workshops      in de maak    Contact        Linkjes        Ecards        Archief

flip

Juli 2011
foto's gemaakt door Marjo:

Verzamelwoede (mei 2010 Hyves blog van Marjo):

De kids zijn naar school, Frank op het werk en ik... ik heb een heerlijk dagje vrij. Behalve genieten van de zon moet ik nog even werken en opruimen. Vooral in de kinderhoek is zo'n chaos dat ik maar eens aan de slag ga. 

De boeken in de kast, puzzels compleet maken, lego in de juiste doos enz. Maar wat zijn de kids een verzamelaars! Ik kom de gekste dingen tegen: papiersnippers, bierdopjes, potloodpunten, lege stiften, elastiekjes, gekleurde plastic stukjes, knikkers... de schat van deze rovers is zeer divers. Wat wij rommel vinden is voor hun ogen zeer waardevol. Nu ga ik twijfelen. Wie ben ik om deze schat weg te gooien? Toch maar wachten tot ze uit school zijn en het samen met ze doen. 
Dan maar verder aan de was. De winterjassen zijn niet meer nodig dus wassen en naar zolder. Maar wat is de jas van Flip zwaar? Eerst maar eens de zakken omschudden. En wat vind ik? Ja hoor, weer een verzamelschat hahaha!!! Nou ja, deze komt bij de andere schat en vanavond hebben we heel wat uit te zoeken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten