buttons
laatste nieuws
Naar de schatten! Over ons     Workshops      in de maak    Contact        Linkjes        Ecards        Archief

nathan

juli 2011
foto's gemaakt door Frederieke:

Nathan is, net als zijn zusje Marin, een dingenzoeker en een verzamelaar. Op zijn kamer liggen zijn schatten uitgestald in zijn museum. Het woord jaszakschatten is helemaal ingeburgerd bij ons thuis: “Mam, kijk eens ik heb een jaszakschat gevonden”.
Gisteren tijdens een avondfietstochtje moest ik stoppen omdat hij een velg had gezien. Ook die moest mee: “Dat is toch ook een soort jaszakschat, mam?”

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo Nathan,

Heel erg leuk deze site.
Als ik nog eens wat tegenkom wat niet van mij is, dan weet ik nu waar ik het kwijt kan..
Op jaszak schat.nl!

Fijne vakantie!

Groetjes juf Bonnet

Een reactie posten