buttons
laatste nieuws
Naar de schatten! Over ons     Workshops      in de maak    Contact        Linkjes        Ecards        Archief

we proudly present:

Jaszakschatten staat 12 t/m 14 augustus op de Parade van de idee.

Op het industriële terrein van Piet Hein Eek, op Strijp R, geven wij aan de 120 meter lange tafel, 3 dagen lang kinderworkshops.


Kijk hier voor het complete programma, want naast onze workshops valt er natuurlijk nog veel meer fijns te beleven.


SCHATKAMERS
Wanneer: zondag 14 augustus doorlopend van 12.00 tot 18.00 uur. Er is steeds plek voor 10 persoontjes. Dus is er iemand klaar dan kan de volgende aanschuiven.
Duur: maximaal 1 uur
Voor wie: voor iedereen met jaszakken gevuld met schatten!
Door wie: jaszakschatten.nl: Joscha Keijl (MUSwerk.nl) en Marieke Tol (T-A-K.nl)
Wat: we nodigen alle schatzoekers uit om voor hun jaszakschatten een geheime schatkamer te maken. Vergeet dus niet je schatten mee te brengen! Wij zorgen voor de rest.
Omdat er nog veel meer nieuwsgierige aagjes zijn, zullen de schatkamers (natuurlijk onder strikte beveiliging) tijdens de Parade tentoon worden gesteld.
Zondag 14 augustus om 18.00 uur kun je je schatkamer ophalen. Je ontvangt dan een heuse jaszakschattenbutton waarmee je flink de blitz kunt maken...
Kosten: €4,50 per schatkamer.

RIJGSELS
Wanneer: vrijdag 12 augustus en zaterdag 13 augustus doorlopend van 15.00 uur tot 18.00 uur.
Duur: maximaal half uur
Voor wie: voor alle kleine kunstenaars die de Parade nog feestelijker willen maken dan het al is.
Door wie: jaszakschatten.nl: Joscha Keijl (MUSwerk.nl) en Marieke Tol (T-A-K.nl)
Wat: Zonder er bij stil te staan, gooien we erg veel in de prullenbak. Denk maar eens na: mooi gekleurde bakjes waarin je toetje zat, doosjes van de snoepjes, kapot speelgoed, het netje waarin de sinaasappels zaten.
Wij hebben voor jullie al heel veel bruikbaars uit de prullebak gered. Samen met allerlei moois, gevonden in de natuur (mooie bladeren, takjes, uitgebloeide bloemen), hebben we dit verzameld in heel veel transparante bakken waarin jullie lekker mogen neuzen. Je mag er uitkiezen wat jijzelf het allermooist vindt en dit aan een lang touw rijgen. Als je tevreden bent over je werk mag je een plekje uitkiezen tussen de andere kleurrijke rijgsels dat samen een groot, tentoon te stellen, kunstwerk vormt.
Doordat het prachtig wappert in de wind en fonkelt in de zon zal er een hoop publiek naar jullie kunstwerk komen kijken. En met een beetje geluk inspireren jullie je toeschouwers ook nog eens en gaan zij thuis (of misschien al op de Parade zelf) wat beter opletten wat er allemaal in de prullebak verdwijnt en valt hun oog weer wat meer op al het moois wat er buiten om je heen te zien is?!
(Wil je jouw kunstwerk thuis een mooi plekje geven? Dan zien we je graag zondag 14 augustus om 18:00 uur nog even terug (op dezelfde lokatie).)
Kosten: €1,50 per rijgsel.

2 opmerkingen:

Een reactie posten