buttons
laatste nieuws
Naar de schatten! Over ons     Workshops      in de maak    Contact        Linkjes        Ecards        Archief

mare


februari 2014
foto's gemaakt door katrien:

"ze is lief, maar erg verlegen. Vaak zag ik haar halt houden en dingetjes oprapen en zorgvuldig in haar zak stoppen. Afval vond ik en ze moest dat prul maar laten liggen of in de vuilbak gooien. Toen ik op een avond weer haar intussen zwaar geworden zakken leeghaalde en het hoopje op de tafel gooide werd ik door het beeld en de kleuren gedwongen door een andere bril te kijken. Ik zag haar schat. Ik herinnerde me weer mijn eigen jaszakschatten en werd teruggeworpen in de tijd. Ik kreeg respect voor haar schat, ze weerspiegelde een ruime innerlijke belevingswereld. Een houvast voor dit erg teruggetrokken en verlegen meisje. Ik maakte een foto en stopte ze in een gedateerde bokaal en plaatste hem midden op de kast. Haar zakjes zijn weer leeg nu...maar waarschijnlijk niet voor lang".


Geen opmerkingen:

Een reactie posten